Oт край време хората имат необходимост да се събират, да прекарват време заедно, да общуват. Преди главоломното развитие на технологиите и неимоверното разрастване на градовете, това се е случвало естествено – вечер, след мръкване, на мегдана. Там се идвали всички, говорели са, клюкарствали, решавали, възникнали проблеми. В работата си, хората също общували много. С развиването на технологиите, хората стават все по-ненужни – техните функции се изземат от машини. Малко по малко комуникацията намалява, хората се отчуждават, както в работата, така и в свободното време. Ежедневието става по-натоварено, а работата и отговорностите още повече. Но хората не са се променили особено и все още имат нужда от общуване и споделяне. От тяхната липса могат да започнат много проблеми. Всеки се затваря в себе си, изолира се, няма доверие на никого, губи вяра в собствените си способности. Тези емоции водят до още повече отдалечаване и кръгът се затваря. Междуличностните проблеми от своя страна водят до проблеми на работното място. Хората не си дават сметка, че ако работят като едно цяло, ще бъдат по-ефективни, отколкото ако всеки се бори сам за себе си.

Тиймбилдингът е възниква именно, за да се бори с тези проблеми. Под формата на организирано фирмено събитие, хората, работещи в дадена компания са поставени в ситуации, в които ролите им са разменени. Или пък, са равнопоставени, въпреки, че в йерархията на корпорацията не са. Тази симулация помага на хората да осъзнаят, че са хора и че все още имат необходимост от общуване. Защото именно в общуването и изслушването е ключът към разрешаването на проблемите. Много често дори и самите проблеми се дефинират, когато хората се научат отново да разговарят. Различните тиймбилдинг активности показват на членовете на екипа, че проблемите много често се решават по-лесно, ако всички работят заедно, изслушват идеите си и заедно избират метод на работа.

Екипът на „Вагабонд травъл” организира тиймбилдинг активности на открито в планината. Така, за постигане на най-добър резултат, на помощ ни идват височината и естественият за хората страх от нея, адреналинът и чистият въздух. Специалистите от „Вагабонд травъл” ще помогнат на всеки един да се докосне до екстремни преживявания по безопасен начин. . Програмите се провеждат изцяло в природата и включват както високи, така и ниски въжени елементи, разнообразни екипни игри и проблемни задачи По време на един приятен и силно емоционален ден, прекаран сред природата, хората ще се замислят какво беше това общуване, изслушване, толерантност, взимане на решения, работа в екип,

…или просто ще се забавляват заедно навън.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

И ние ще организираме перфектното преживяване за вас и вашата компания!